Centralni datalogger s spletnim strežnikom PIDAQ

Kompaktna naprava za zajem, shranjevanje in daljinsko manipulacijo s podatki  s pomočjo spletnega strežnika ali direktnega dostopa do mrežnega diska. Vgrajen sprejemnik za brezžične merilnike tipa DMS MEMO RF omogoča sprotni prenos podatkov o merjenem procesu brez dodatnega poseganja v  gradbeno ali strojno opremo. Sprotno alarmiranje v primeru preseženih vrednosti, nam omogoča vpogled v napredovanje procesa, ter s tem boljše planiranje sanacij, omejitev škode, učinka poškodb ter naravnih katastrof.

podrobneje >>

Procesni datalogger z brezžično komunikacijo MEMO-RF

Brezžični procesni datalogger predstavlja družino večfunkcijskih naprav za zajem, preračun, shranjevanje ter brezžični daljinski prenos podatkov na razdalji do 10 km.  Naprave so vgrajene v zaščitna potopna ohišja ter v ohišje za montažo na letev. 24 bitni AD pretvornik omogoča visoko točnost in stabilnost pri meritvi tokovnih in napetostnih signalov, ter  vseh vrst uporov in uporovnih mostičkov od  0.1 do 10000 Ohm. Avtonomija napajanja do 10 let je zagotovljena iz lastne izmenljive baterije. Interni napajalnik omogoča priklop in napajanje vseh vrst merilnikov s tokovno zanko.

podrobneje >>

Brezžični datalogger za priklop različnih uporovnih mostičkov  MEMO-RFSG

Brezžični procesni datalogger prirejen za meritve vseh vrst uporovnih mostičkov, uporovnih lističev ter drugih ohmsko odvisnih bremen. Najpogostejše aplikacije so meritve sidrnih sil ter napetosti materiala na podpornih in zaščitnih zidovih, na sidrnih stenah plazov, železnic, cest in avtocest, elektraren, gradbenih jamah ter drugih večjih objektih. Meritve lahko daljinsko opazujemo in spremljamo preko spletne aplikacije.

podrobneje >>

Brezžični datalogger za priklop različnih zunanjih merilnikov MEMO-RF4-20 

Izpeljanka procesnega dataloggerja je prirejena za meritve s pomočjo uporabe različnih merilnikov, različnih proizvajalcev z napetostnim ali tokovnim izhodom. Z datalogerjem se lahko uporabijo tudi starejši merilniki, ki jih naročnik že poseduje. Vgrajen napajalnik za zunanje napajanje tipično 12V/150mA. Napajalnik je lahko prirejen za uporabnikove zahteve. Meritve lahko daljinsko opazujemo in spremljamo preko spletne aplikacije.

podrobneje >>