Relejna postaja (Repeater)  MEMO-REP

Relejna postajo predstavlja kompaktna, energetsko neodvisna elektronska naprava, ki služi prenosu meritev lokalnih brezžičnih merilnikov na večje razdalje. Povezovanje več enot v mrežo omogoča prenos podatkov v realnem času na obsežnem teritoriju na velike razdalje brez zakupa lastnih frekvenc. Najsodobnejša elektronika omogoča zanesljiv prenos podatkov, diagnosticiranje lastnih napak ter s pomočjo dodatnih senzorjev tudi meritev okoliških parametrov.

podrobneje >>

Brezžični sprejemniki podatkov RF-ROUTER

Naprava je namenjena ON line sistemom monitoringa ter procesnega vodenja. Izvedba naprave v robustnem UV odpornem ohišju z integrirano ali izdvojeno anteno omogoča enostavno montažo v težavnem industrijskem ter naravnem okolju. Visoko občutljiv sprejemnik omogoča sprejem šibkih signalov in s tem velik prihranek energije na sistemu brezžičnih merilnikov.

podrobneje >>

USB komunikacijski vmesnik USB-KOMUNIKATOR

Naprava za direktno delo z brezžičnimi merilniki omogoča nastavitev željenih parametrov  brezžičnih merilnikov in repeaterjev. Velikost v obliki spominskega ključka z USB priključkom omogoča enostavno delo s pomočjo nadrejenega računalnika v pisarni, delavnici ter na terenu. V manjših sistemih lahko naprava nadomesti brezžični sprejemnik podatkov.

podrobneje >>