Program za direktno delo z brezžičnimi merilniki gMIcra

Program za direktno delo z merilniki, nastavitev parametrov, prenos podatkov iz pomnilnika ter On Line kontrolo. Program ima več načinov delovanja saj ga uporabljamo tako v servisne kot uporabniške namene. Program deluje skupaj z komunikacijski adapterjem USB-KOMUNIKATOR

podrobneje >>

ON-LINE spremljanje meritev  SM-MONITOR

Program SM-MONITOR je program za ON-LINE spremljanje podatkov enega ali več merilnikov, za različne SCADA sisteme ter sisteme monitoringa. Za večje sisteme priporočamo uporabo naprave Centralni datalogger s spletnim strežnikom PIDAQ saj je v kompaktni napravi združen tako program za ON-LINE  sprejem podatkov, kot tudi zanesljiva in robustna strojna oprema z obsežnim pomnilnikom.

podrobneje >>

Programi za PLCje firme SIMATIC

Za uporabo različnih prosto programibilnih krmilnikov – PLC  se brezžični sprejemnik podatkov priključi direktno na komunikacijsko vodilo RS232 ali 485. Za krmilnike serije SIEMENS serije  S7-200 ter S7-300  nudimo brezplačen program z že organiziranimi data bloki. Uporabnik lahko na zelo enostaven način napiše program za lasten PLC, saj brezžični sprejemnik podatkov že nudi zanesljiv filtriran podatek v tekstovni obliki.

podrobneje >>

Program za izris in interpretacijo podatkov DIAGRAMI 2000

Kompleksen program za interpretacijo, izris ter ogled množice meritev v grafični in tabelarični obliki. Program je namenjen uporabnikom, ki iz dobljenih meritev delajo analize ter pišejo poročila. Trenutno program omogoča izvoz v več stolpno tabelarično obliko v CSV obliki ( coma sparated value), katero lahko uvozimo tudi  v programsko orodje Excel.

podrobneje >>